Cafe d'n Ingel
Meest recente artikel

De Schotse Aaron Wright heeft de afgelopen jaren een flinke naam voor zichzelf opgebouwd. Nadat hij deelnam aan diverse ‘open mic’ avonden in Edinburgh en Glasgow werd hij gespot door het indie label D-Set Records. In samenwerking met hen brengt hij zijn debuutalbum ‘Aaron Wright’ uit, waarop onder meer de single ‘Go On Yerself’ te horen is.

Het succes van het album levert Aaron veel aandacht op en Eliza Doolittle nodigt hem uit om met haar op tour te gaan – wat hem langs diverse grote podia in Engeland brengt. Ook op de Britse festivals is Aaron Wright zeer gewild; zo is hij te zien op T In The Park, Latitude, Benicasm en het prestigieuze Glastonbury. Ook wordt hij uitgenodigd om op te treden tijdens de Canadian Music Week in Toronto.

Ondersteund door producer Francis MacDonald en bandleden van Belle & Sebastian werd in 2014 het album ‘’Flying A Machine’ opgenomen, welke lovende kritieken in de pers opleverden. In maart is hij te zien in Eindhoven, Kelpen-Oler, Sittard, Thorn, Venlo en Weert. De support wordt verzorgd door Jane Who.
Aanvang : 20:00u, Entree €5.00

          

 

 Reacties