Cafe d'n Ingel
2015-11-20 : SpiralCove

Of wel Spiral Cove unplugged. Deze mannen spelen hun eigen werk (metal/rock) in de unplugged versie. 
In 2013 brengt Spiralcove het minialbum Different Keys uit. Een fraaie digipack met akoestische versies van vijf van hun nummers. Het album wordt gepromoot met een unplugged tourtje, waarbij de band op diverse locaties in Noord- en Midden-Limburg speelt. Different Keys wordt door ZEF Magazine als een van de beste Limburgse releases van 2013 gezien!

Wat zeggen de media… Different Keys: 3 voor 12: ‘Life Of Someone Else’ en ‘Cravings’ zijn bezwangerd door soortgelijke subtiliteit, maar door het virtuoos gitaarspel juist extra verheven tot een categorie van nummers om heimelijk verliefd op te worden. ZEF Magazine: Bij het beluisteren van Different Keys dwalen mijn gedachtes af naar de legendarische MTV Unplugged-sessies… Bands and gigs: Ook deze akoestische versie klinkt erg goed en uitdagend.

The 2012 singles: Powermetal.de: Smaakvol, meeslepend, overtuigend. ZwareMetalen.com: Zelden een Nederlandse band gehoord die zo Amerikaans rockt. WingsOfDeath.net: Een aanrader voor de liefhebbers van de stevigere moderne rockmuziek.

Aanvang :21:00u, Entrée : €5.00

 


Reacties

Log in of maak een profiel aan op deze site
Als je inlogt of een profiel aanmaakt op deze site kun je sneller reageren en worden je reacties automatisch geupdate met je nieuwe gegevens als je die aanpast. log nu in/schrijf je nu in 
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Dit is een verplicht veld