Cafe d'n Ingel
2016-07-15 : Singersongwriter Marina V

Marina V is een Russisch-Amerikaanse  singer-songwriter. Hoewel klassiek geschoold in haar geboorteplaats Moskou, beperkte het Russische regime Marina's talenten en creativiteit. Via een bootleg cassette van The Beatles werd ze blootgesteld aan westerse muziek. Op 15-jarige leeftijd won ze een prestigieuze éénjarige beurs in de VS. Ze woont momenteel in Los Angeles met haar echtgenoot/co-schrijver Nick Baker. Inmiddels  bracht ze 7 albums met Engelse en Russische liederen uit. Speelde meer dan 800 shows wereldwijd en won vele prijzen. Kortom weer  een opmerkelijke artieste die te bewonderen is in D’n Ingel.

Reacties

Log in of maak een profiel aan op deze site
Als je inlogt of een profiel aanmaakt op deze site kun je sneller reageren en worden je reacties automatisch geupdate met je nieuwe gegevens als je die aanpast. log nu in/schrijf je nu in 
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Dit is een verplicht veld