Cafe d'n Ingel
2016-09-26 : Jazz in D'n Ingel

Is het een tijd van muren bouwen of van bruggen slaan? Wat deze muzikanten betreft bouwen ze bruggen. Muziek is een internationale taal die iedereen verstaat. Een landsgrens is op geen enkele manier een beperking om tot samenwerking en een prachtig concert te komen. Twee internationale bands hebben daarom de handen in elkaar geslagen en maken samen een kleine tour in september. Bij ieder concert ziet en hoort u eerst de een, dan na de pauze de ander. Ten eerste de band L’Equipe de Rêve van Jo Didderen. Dit dreamteam is een stevig groovend high energy gezelschap, een mix van oude rotten (uit o.a. de Mo’ Jones Big Band) en jong talent (het internationale duo Twogether).

Het repertoire bestaat uit Jo’s ‘happy instrumentals’: op de groove gerichte jazz, ergens tussen Blue Note-klassiekers en New Cool Collective. Ten tweede de band Analog Smog van Mike Roelofs. De muzikale duizendpoot Mike Roelofs is altijd onderweg op het muzikale pad van improvisatie. Als kompas houdt hij de eigenheid voor ogen. Hij gaat van ontdekking naar ontdekking en momenteel ontdekt hij elektrische jazz met een strakke groove in zijn Duits-Nederlandse band Analog Smog. Aan de hand van composities van Mike gaat de band een elektriserende muzikale conversatie aan, die ieder concert in alle frisheid opnieuw ontdekt wordt.

Entree : €10,00  Aanvang 20:00uReacties

Log in of maak een profiel aan op deze site
Als je inlogt of een profiel aanmaakt op deze site kun je sneller reageren en worden je reacties automatisch geupdate met je nieuwe gegevens als je die aanpast. log nu in/schrijf je nu in 
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Dit is een verplicht veld